7 grunner til å bruke Foamrox elementer i ditt neste vei- og tunnelprosjekt

Med et innovativt materiale som for det meste består av resirkulert glass, kan Foamrox produktene skryte av å være miljøvennlige, bærekraftige og bidrar til sirkulærøkonomien. Når man også kan informere om en vekt på 10% av betong og et materiale med høy brannmotstand så blir dette et helt unikt produkt i tunnel prosjekter.

Vi har allerede levert våre brannsikre løsninger til over 50 nåværende vei- og tunnelprosjekter med positive tilbakemeldinger fra både entreprenører og byggherrer.

Nedenfor gir vi deg 7 gode grunner til å ta i bruk de lette Foamrox løsningene i ditt neste prosjekt.

Lette elementer kan erstatte betong
Foamrox elementer er lette i vekt og kan installeres manuelt

1. Brannsikker løsning

Hovedkomponenten i våre produkter er celleglass, et materiale laget av 100% resirkulert glass, med en ytre coating som erstatter betong i ikke-bærende konstruksjoner. Alle våre produkter leveres med EI60 godkjennelse.

2. Miljøvennlig

Det har allerede blitt nevnt at materialet som blir brukt til å produsere Foamrox elementene er laget av resirkulert glass, noe som gjør Foamrox materialet til et miljøvennlig valg som mer enn halvere CO2 utslippet på produksjon, transport og montering. Med tanke på regjeringens fremtidige mål om nullutslipp så er Foamrox et materiale som er med på å bidra til dette målet.

3. Spar tid

Monteringstiden er eksepsjonell rask sammenliknet med tradisjonelle løsninger som blir brukt i tunnel i dag. Her er det snakk om en installasjonstid på dager, ikke uker eller måneder og den raske monteringen sparer deg ikke bare for tid, men kan også bli en økonomisk god løsning. Les om hvordan et teknisk bygg ble montert på kun to dager eller se en time lapse video av et teknisk bygg som blir installert i tunnel.

4. God HMS

HMS er et viktig element på arbeidsplassen. Med Foamrox’ prefabrikkerte elementer som er lette i vekt gir det montøren muligheten til å installere produktet ved bruk av manuelle metoder, uten bruk av tunge maskiner.

5. Fleksibelt installasjonspunkt

Alle løsningene fra Foamrox er prefabrikkerte elementer som kan bli 100% kundetilpasset med en fleksibel installasjon. Det kan bli montert tidlig eller sent i prosjektet, ettersom produktene leveres som flatpakkede elementer.

Nødsluse i Foamrox elementer

6. Ingen herdetid

Etter at produktene har blitt installert er det ingen ventetid på for eksempel uttørking av elementene. Den videre prosessen kan begynne med en gang, som for eksempel gir det elektrikeren tilgang til å begynne sitt arbeid uten forsinkelser.

7. Isolerende og frostsikkert

Foamrox produktene gir kunden en komplett løsning til frostsikring. Fordi våre elementer i hovedsak består av celleglass, som er et isolasjonsmateriale, er det ingen grunn til å bruke ekstra isolerende lag eller frostsikring av annen type. Det kan jo også nevnes at produktet er vann- og damptett. Våre produkter gir deg alt i ett.

Ønsker du å diskutere ditt prosjekt med oss? Ring oss gjerne på 37 40 06 60 for mer informasjon eller besøk vårt showrom for å se produkter i fullskala.