Les hva våre kunder sier om oss

Våre produkter er installert i flere av Norges tunneler, og vi har fått gode referanser fra våre kunder. Les hva de sier om Foamrox’ gjennomførte prosjekter.

Foamrox har levert et allsidig og tilpasningsvennlig produkt som tilfredsstiller strenge krav til bruk i tunnel. Profesjonell og god service.
Kevin McCready, Veidekke
Foamrox har med sine produkter og materialsammensetninger et unikt utgangspunkt for å vesentlig kunne endre vår tilnærming til utrustning og innredning av tunneler.
Stian Lystad, NCC
Produktet er veldig enkelt å montere, og har en klar fordel med tanke på HMS i montasjefasen, kort monteringstid og lite timeverk.
Sondre Svalastog, AF Gruppen
Fordelene ved bruk av Foamrox rammer for nødskap er blant annet lav vekt, enkelt å
montere for hånd uten maskiner, tidsbesparelse
og god HMS.
Njål Sund, Mesta
Har vært i «bransjen» i 30 år. Dette er et stort skritt i riktig retning.
Are Omdal, Scanmatic Elektro
Vi liker folk som prøver noe nytt, og jeg tror Foamrox har en stor fordel ved at man sparer tid på monteringen, og for oss er tid penger. Det faktum at det også er et miljøvennlig produkt er bare et stort pluss for oss.
Martin Hefre, Hæhre Entreprenør
Vi er imponerte over produktet og jobben som ble utført, og dette er noe vi vurderer å bruke mer av i fremtidige prosjekter.
Dag Aanonsen, Arendal kommune
Materialet er rett og slett genialt. Lett å jobbe med og raskt å sette opp. Vi sparte ganske mye tid ved å bruke dette produktet.
Jan Atle Einerkjær, Consto Anlegg Sør
Noen av våre kunder:
BrandStory

Materialet som kan revolusjonere tunnelbransjen

I tunnelen ved Torsbuåsen på den nye europaveien mellom Tvedestrand og Arendal ble nylig selskapets nødutgang og nødkiosk montert. Tilbakemeldingene var svært gode. – Produktene er veldig enkle å montere, og har en klar fordel med tanke på HMS i montasjefasen, kort monteringstid og lite timeverk, og kommer så og si nøkkelferdige med ferdig malte

Les mer »
BrandStory

Nytt, unikt produkt skal sikre fremtidens tunneler

Foamrox har funnet veien i inn i norske tunneler med en ny type brannsperrer som monteres på under en time, og veier under 10% av det tradisjonelle produkter gjør. – Vi mener at denne nye brannsperren har et stort potensial i framtiden. Jeg oppfatter produktet som meget effektivt, og som innehar den brannmotstanden som er

Les mer »