Foamrox mottok Horizon 2020 Seal of Excellence

Utmerkelsen er basert på Foamrox’ prosjektforslag «Bærekraftige og kostnadseffektiv tunnelhvelving» som ble levert til European Innovation Council (EIC) Accelerator-programmet.

Målet med dette innovasjonsforslaget er å sikre tunnelhvelvinger mot brann ved å bruke et brannsikkert materiale, nærmere bestemt Foamrox elementer. Kjernematerialet er et ubrennbart miljøprodukt laget av 100% resirkulert glass omsluttet med en brannsikker coating.

Konklusjonen fra EIC er oppsummert i diplomet:

«Etter evaluering av et internasjonalt panel av uavhengige eksperter, ble prosjektet rangert som et forslag av høy kvalitet i en meget konkurransedyktig evalueringsprosess.»

Det er ikke bare vi i Foamrox som har stor tro på våre produkter og løsninger. Å få tildelt denne utmerkelsen viser bare at det er et produkt verdt å satse på og vi er stolte over å bli lagt merke til på denne måten, det vil ha mye å si for investeringspotensialet fremover.»

Glenn A. Jakobsen, Daglig leder i Foamrox

Seal of Excellence er et kvalitetsmerke tildelt prosjektforslag sendt inn til Horizon 2020, EU’s finansieringsprogram for forskning og innovasjon, for å hjelpe disse forslagene med å finne alternativ finansiering.

Seal of Excellence anerkjenner verdien av forslaget og hjelper andre finansieringsorganer å utnytte
Horizon 2020-evalueringsprosessen.